top of page
Logo Bondens Marked

YOUNGSTORGET 15.-16. SEPTEMBER

PROGRAM BONDENS MATFEST:

"Velkommen til Bondens matfest, en matfest i hjertet av Oslo! Her finner du en rekke lokalmatprodusenter og bønder som kan tilby sine egne flotte kvalitetsprodukter. Olympisk mester Kristoffer W. Lofnes fra Måløy og Justin Klungsøyr, Vilde Lunde Træet og Mathias Østerås fra Unge Lovende kommer for å tilberede mat av produktene som du kan kjøpe på festivalen. Dessuten vil det være salg av annen mat (burgere, sveler, pølser) og drikke (eplemost, enkelte alkoholholdige drikker) av norske råvarer.  

 

Produkter du vil finne på matfestivalen: 

Ost av ku, geit og sau 

Kjøtt av vilt, storfe, lam og svin 

Frukt, bær, sopp og grønnsaker 

Honning 

Syltetøy, saft og most 

Iskrem 

Bakervarer 

 

I tillegg vil det være ulike gøyale aktiviteter for både små og store (barneaktiviteter kun lørdag). På våre Facebook og Instagram-sider kan du lese mer om de ulike produsentene som kommer og hva de kan tilby av lokalmat på festivalen. 

 

Har du savnet en real matfest? Ta med deg venner, familie og bekjente, og kom på Bondens matfest den 15.-16. september på Youngstorget!"

Produsentene

Brubekken Gårdsmeieri og Bæstes bakeri

Hvit og brun ost fra ku-og geitemelk, smør, rømme, spekemat og fersk kjøtt fra storfe og geit, grønnsaker, egg og glutenfrie lefser.

God honning AS

Honning og grønnsaker.

Bakke gård/Eventyrsmak

Bakevarer, gele, syltetøy, spekemat, muligens ferskt kalvekjøtt.

Sjødalstrand gård

Plommer, plommeprodukter (syltetøy, chutney, tørkede, hermetiserte, gele), og plommeterter.

Smakfulle skatter fra Dragetoppen

Chutneys, relishes, sennep og sauser.

Bjunegårdsdrift

Svinekjøtt fra frilandsgris og varmmat fra grill.

Tohn gård

Honning.

Grini hjemmebakeri

Kransekake, kransekakeprodukter, granola og sjokolade.

Almgård Is

Iskrem, ost og honning.

Ankeret mat

Sildeprodukter: påleggsild og sildefileter.

Aukrust gård og urteri

Te, krydder, urte-eddik, såper, salver og ferske grønnsaker.

Bakken Øvre gård

Stykningsdeler av svin, sylte, karbonader, egg mm.

Gran Søndre

Hjemmebakte landbrød, speltbrød og scones, syltetøy, syltede grønnsaker og hermetisert frukt.

Ringerikserter

Ringerikserter.

Sundet Gård (Anne Karin Bodahl)

Syltetøy, sveler, kald og varm drikke.

Bosheimsmarken

Reinrot-te, grønn te av reinrotblader og honning med reinrot.

Galloway økokjøtt

Økologisk foret oksekjøtt og grillede hamburgere.

Godt og hjemmelaget

Tynnlefser fra Nordland med forskjellige smøringer, krinalefser, nordlandslefser, glutenfrie tynnlefser og mandelpotetlefser.

Krokeborg gård

Lammekjøtt og gårdsegg fra frilandshøns.

Rørosrein

Årets ferske reinsdyrkjøtt (indrefilet, ytrefilet, mørbrad, biff, tørket kjøtt, reinsdyrskav mm.

Hemlaga på Næs

Epler.

Meium sjokolade

Håndlaget sjokolade og dessert.

Thorbjørnsrud Ysteri

Rød Ku, Brilliant Brie, Afrodite, Dobbel Rød, Rød Sau, Pepperknoll, Sauecheddar og Sauda.

Eimealt

Sauerkraut, kimchi og kombucha.

Gårdsbrenneriet

Smaking i brennevin og cider (arrangement)

Det Gamle Røgeri

Kjøtt, fisk, fugl og hval. 

Heier Du Rietz

Honning og andre birøktprodukter.

Hardanger Bygdeysteri

Varianter av Steikeost.

Skott gård

Ferske plommer av ulike sorter, nylagde safter (svarthyll, hylleblomst, stikkelsesbær, blåbær, rips, solbær, honningbær), plommemost-og gløgg, plommesyltetøy, syltede plommekart.

Urkraftmat

Urkraft (tørket langtidskokt kraft av økologiske dyr og vilt) og Superfett (talg av økologiske dyr og vilt).

Rygge Meieri

Meieriprodukter, forskjellige oster og yoghurter.

Hovelsrudhagen

Økologisk kylling og plommer.

Prestholt geitestøl

Brun geitost, hvit geitost, yoghurt, spekepølse, honning, spekelår av geit, kjekjøtt og smør.

Kandal kjøtt

Ulike kjøttprodukt av geit og kje.

Røisilien gård

Honning.

Heidal Landbruksprodukter

Svinekjøtt, storfekjøtt, lammekjøtt, muligens rein og hjort, spekemat av egne dyr og vilt.

Røra bakeri

Skjenning, flatbrød og kjeks.

Ommang Søndre

Hvit-og brunost av ku og geit, spekepølse av geit, grønnsaker, potet.

Bøler Sukkerkokeri

Godteri og kokebok. Smakslek for barn på lørdag.

bottom of page